Extenso Skincare

EFFECTIEF EN EERLIJK

Professionele huidverzorging van Nederlandse bodem

Eerlijkheid staat bij ons voorop. Het leveren van effectieve, kwalitatief hoogwaardige producten, dat is waar het om draait. Extenso is een ‘no nonsens’ merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging en huidverbetering.

Extenso is 100% Vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

PURE, NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Extenso is een Nederlands cosmeticamerk met een breed assortiment producten voor huidverzorging en huidverbetering.  Extenso is 100% Vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

NATUURLIJK & VERANTWOORD

Duurzaamheid is vanzelfsprekend

Duurzaamheid is voor Extenso vanzelfsprekend. Al jaren beperken wij onze ecologische voetafdruk door natuurlijk en verantwoord te produceren, onze producten af te vullen in recyclebare verpakkingen en geen gebruik te maken van overbodige omverpakkingen die het milieu onnodig belasten. 

EXTENSO SKINCARE

Eerlijke huidverzorging

Eerlijkheid staat bij ons voorop. Het leveren van effectieve, kwalitatief hoogwaardige producten, dat is waar het om draait. Extenso is een ‘no nonsens’ merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging en huidverbetering. Extenso biedt:

♥ Eerlijke huidverzorging en huidverbetering

♥ Breed assortiment voor elke leeftijd en huidtype

♥ Zorgvuldig geselecteerde werkstoffen

♥ Natuurlijke ingrediënten

♥ 100% Vegan producten

♥ No-nonsense

♥ Geen overbodige geur- en kleurstoffen

♥ Geen parabenen en minerale oliën

♥ Uiteraard geen dierproeven

♥ Geen milieubelastende omverpakkingen

♥ Recyclebare verpakkingen 

♥ Duurzaamheid