Uniek en eenvoudig 6 stappenplan voor thuisverzorging

In 6 stappen naar maximale HUIDVERBETERING

Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden?
En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden?
Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering?
Maak kennis met het unieke 6 – stappenplan voor revolutionaire resultaten!

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.
 

Uw huid verdient advies op maat!

De Cenzaa Huidexpert analyseert uw huidconditie en adviseert bij welke producten uw huid baat heeft. Uw Cenzaa Therapist geeft u na iedere behandeling een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan.

Stap 1: de reiniging

Het reinigen van je gezicht doe je ’s ochtends en ’s avonds met een Cenzaa reinigingsproduct, passend bij jouw huidconditie. Met lauwwarm water verwijder je het reinigingsproduct. Daarna is het tijd voor het belangrijkste onderdeel van je reinigingsritueel: de lotion.

Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, hersteld de PH waarde van de huid en sluit poriën. Maar nog belangrijker: alle Cenzaa lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

Stap 2: Dieptereiniging

Je huid mag nu dan al wel schoon lijken, echter is dit niet helemaal het geval. Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om een tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Tijdens dit schoonheidsritueel worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa producten geoptimaliseerd. Wit je een alternatief voor het “mechanisch scrubben”? Gebruik dan de Illuminating Mist met hydroxyzuren die en enzymmatige werking hebben.

Stap 3: Serum/Complex

Een complex of een serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Er zijn complexen voor iedere huidconditie, man, vrouw, jong of oud. Dankzij de PCN2Ò-formule wordt je complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is de meest krachtige dosis werkstoffen die de huid maximaal verbeteren. Complexen van Cenzaa zijn er om op te peppen, lichter te maken of om te beschermen. Slechts enkele geconcentreerde druppels zijn voldoende voor optimaal resultaat!

Stap 4: 24H CREME

een crème gebruik je om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2Ò - werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Het resultaat is al snel zichtbaar bij dagelijks gebruik.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe brengen. Een Cenzaa 24H crème heeft een ingebouwde klok en werkt 3 x 8 uur als je hem 2 keer per dag aanbrengt. Overdag werkt hij beschermend, in de avond ontspannend en ’s nachts herstellend. Breng de crème aan op gezicht, hals en decolleté en ervaar het 24H effect!

STAP 5: MASKER

Een gezichtsmasker kun je vergelijken met ‘de sportschool voor de  huid’. Het houdt de huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging ons lichaam in vorm houd. Verschillende luxe maskers zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende huidtypen en condities. Of het nu veranderde weersomstandigheden zijn, stress, slechte voeding of de huid snel en effectief verbeterd moet worden. Voor iedere huid is er een passende vitamine cocktail. Elk masker geeft de huidde extra oppepper die het nodig heeft!

Bij het gebruik van een masker wordt de huid tijdelijk afgesloten en dat zorgt ervoor dat het vocht en de warmte worden vastgehouden. Hierdoor worden afvalstoffen beter verwijderd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

De corrigerende maskerformules van Cenzaa zijn luxe 2-in-1 producten. De hoge concentraties cosmeceuticals zorgen ervoor dat de huid hersteld terwijl je slaapt en je na uw welverdiende nachtrust ‘stralend’ opstaat. De Cenzaa maskers bieden de perfecte aanvulling of oplossing die de huid nodig heeft bij veranderde weersomstandigheden, stress of ongezonde leefstijl. Wacht er zeker niet mee totdat het ‘nodig’ is.

Geef je huid 3 keer in de week een fitness oppepper met een gezichtsmasker van Cenzaa.

STAP 6: BESCHERMEN

Er wordt weleens gezegd dat 90% van de verouderings-problemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om je huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals een Facial Protection. Blootstelling aan de zon is funest. De Cenzaa crèmes en BB cream zijn alleen voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter is het belangrijk de huid te beschermen tegen straling. Die is er namelijk altijd, ook al is het bewolkt. Je kunt de Cenzaa Facial Protection gebruiken met een SPF 15, 25 of 50.