Where it all began

Wist u dat…

… de betekenis van Cenzaa, ‘zijde’ is? Die naam is niet zomaar gekozen! Ervaar Cenzaa en u weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid.

Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden wij bij Cenzaa belangrijk!

Daarom maken wij voor de ontwikkeling van onze doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel: samen met u het hoogst haalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Wist u dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën!  Nergens ter wereld vindt u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeterings producten dan bij Cenzaa. Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samen gaat met een intense Wellness beleving!

Uniek PCN2Ò SYSTEM

Met het PCN2Ò - systeem is de volgende stap gezet tussen crèmes op recept en cosmeceuticals. In crèmes  samengesteld zijn op basis van dit systeem worden vier cosmeceuticals per product toegevoegd, die invloed hebben op je totale gezondheid. Door deze nieuwe, revolutionaire manier van samenstellen liggen deze crèmes erg dicht aan tegen crèmes op recept. Het grote voordeel van het PCN2Ò-systeem: het werkt oplossingsgericht en zonder bijwerkingen! Je eigen schoonheid wordt van buiten en binnen verzorgd; want immers, je huid is de spiegel van de binnenkant.

Uniek ‘Bag-in-Bottle’ systeem.

De meeste cosmetica merken hebben hun crèmes verpakt in een pot met een schroefdop.  Helaas verliezen hierdoor vele werkstoffen binnen 24 uur hun werking. Daarom zijn de geavanceerde Skincare producten van Cenzaa verpakt in het unieke technologische ‘bag-in-bottle’-systeem. De zuurstofdichte afsluiting behoudt de zeer hoge concentratie PCN2Ò werkstoffen en garandeert de kwaliteit en het maximale resultaat tot op hoogst haalbare niveau.

♥ De Cenzaa producten laten de natuurlijke, beschermde functie van de huid altijd intact. Wanneer onze producten in aanraking komen met de huid, gebeurt er, na gebruik van ongeveer 6 weken , iets bijzonders. Cenzaa her programmeert de huid, wat resulteert in een schone, verslavingsvrije en gezonde huid. Een gezonde en stralende huid krijgt dan een andere betekenis!

♥ Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. Onze producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen. Uiteraard is uw Cenzaa product niet op dieren getest!