Harsen is een vorm van ontharen door middel van epileren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hars. Omdat je de haren met wortel en al verwijderd heb je geen last van stoppeltjes en blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg.
Harsen is de ideale behandeling voor ongewenst haar. Harsen heeft in de meeste gevallen geen invloed op de haargroei. In de praktijk blijkt echter wel dat sommige haren na regelmatig harsen niet terug komen, het is daarom verstandig om regelmatig een harsbehandeling te ondergaan.
U kunt bij mij terecht voor het harsen van u onder en/of bovenbenen en voor het harsen van uw oksels. Mannen kunnen bij mij ook terecht voor het harsen van borst, buik en rug. 

Tips voor de behandeling

• Geen bodylotion of huid olie op de benen smeren voor de behandeling
• Zorg dat de haartjes niet te kort of te lang zijn, het beste is 0,5 - 1 cm voor het beste resultaat.
• Het is beter om geen strakke kousen, sokken, panty`s of broek te dragen voor het harsen i.v.m. platdrukken op de huid.
• Hars bij voorkeur niet in de week en tot 3 dagen voor en na uw menstruatie, omdat de meeste vrouwen dan gevoeliger zijn voor pijn.

Tips na de behandeling

• Het is beter de huid wat rust te gunnen na het harsen en de eerste 2 dagen niet in de zon of onder de zonnebank te gaan liggen.

Behandelingen

Harsen rug/borst
Harsen oksels
Harsen onderbenen
Harsen onderbenen en bovenbenen
€ 26,00
€ 16,00
€ 20,00
€ 35,50