Extenso Honey & Olive Treatment · € 69,95

Eetbare ingrediënten zoals honing en olijf staan centraal tijdens deze smakelijke treatment.

Een regenererende gelaatsbehandeling waarbij het bijzondere katoenen masker, gedrenkt in een hoogwaardig serum van ingrediënten als olijfolie, olijfblad extract, nutritionele honing, vitamine E en hyaluronzuur, de huid zal voeden en herstellen.

Naast dit prachtige masker welke de huid zal voorzien van een egale teint geeft een vitamine C capsule, afkomstig uit fruit, de huid een vitamine boost!

Behandeling bestaande uit:
Oppervlakte reiniging met Soft Cleansing Milk, Intensieve Foam-dieptereiniging met de Foaming Cleansing Gel en Pure Active Peeling, Eventueel verwijderen van onzuiverheden, Modelleren van de wenkbrauwen, Vitamine massage met de Vitamin C capsule en Renewing Vitamin-E Oil. Het Honey en Olive Mask wordt aangebracht. Honey Decolleté wrap. Afsluitende verzorging met Ecospray, Vitamin C capsule die met een lichte druk zuig beweging wordt in gemasseerd en tot slot wordt een aan het huidtype aangepaste crème aangebracht op gelaat, hals en decolleté 

Advies: 10 daagse kuur  Vitamin C capsule

• Breng de werkstof gedurende 10 dagen iedere ochtend en avond aan op gereinigd gelaat, hals en decolleté en masseer lichtjes in.
• Indien gewenst vervolgens de normale dag/nacht verzorging aanbrengen.

Boek nu de Honey & Olive Treatment en geniet van deze prachtige natuurlijke behandeling.