Extenso Treatment Mini · 30 min · € 22,00

Reinigen van het gelaat, Scrub, Oneffenheden verwijderen, Masker afgestemd op huidtype, Afsluitende verzorging.

Extenso Treatment Basic · 45 min · € 33,50

Reiniging van het gelaat, Dieptereiniging, Vapozone, Onzuiverheden verwijderen, Epileren, Masker afgestemd op huidtype, Afsluitende dagverzorging. 

Extenso Treatment Classic · 75 min · € 48,00

Reiniging van het gelaat en decolleté, Dieptereiniging, Vapozone, Oneffenheden verwijderen, Epileren, Ampul, Massage van gelaat, nek/schouderpartij en decolleté, Masker afgestemd op huidtype, Afsluitende dagverzorging.

Extenso Treatment Boost · 75 min · € 52,50

Reiniging van het gelaat en decollete, Dieptereiniging, Vapozone, Oneffenheden verwijderen, Epileren, Ampul, Massage van het gelaat, nek/schouderpartij en decollete, Algea rubber masker, (Dit masker werkt sterk vochtregulerend en geeft een stralende teint. Een aanrader voor de vermoeide- (rokers) huid. Afsluitende verzorging. 

Extenso Treatment "Sensitive" · 90 / 100 min · € 55,00

Brengt de huid weer tot rust.

Met de Extenso "Sensitive behandeling" wordt de huid gekalmeerd, gevoed en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uw huid krijgt weer rust en voelt zachter en is volledig beschermd waardoor zij de hele dag ontspannen aanvoelt. De ontspannen behandeling met zichtbaar resultaat die de huid haar natuurlijke balans terug geeft.

Behandeling bestaande uit: 
Milde reiniging met Soft Cleansing Milk, kalmerende dieptereiniging met Delicate Lysing met daaraan toegevoegd het Calming Skin Mask, oneffenheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, extra bescherming met het Aloë Vera ampul, ontspannende oor massage, kalmerende massage met Lavendel, oog-verzorging met collageen Eye-pads, harmonisatie met het Calming Skin Mask, afsluitende verzorging. 

Extenso Vitamine Behandeling · 90 / 100 min · € 55,00

Geeft de huid haar levenskracht en vitaliteit terug.

Er zijn periodes dat uw huid behoefte heeft aan extra verzorging. Bijvoorbeeld na ziekte, klimaatverandering, stress, na een vakantie of tijdens de zwangerschap. In deze periodes voelt de huid onaangenaam aan, ziet vaal en is zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid heeft behoefte aan een oppepper en het evenwicht in de huid dient diepgaand hersteld te worden. Deze behandeling is de ideale booster voor een huid die weer levenskracht en vitaliteit wil.

Behandeling bestaande uit:
Basis reiniging met Soft Cleansing Milk, een intensieve reiniging met Foaming Cleansing Gel, dieptereiniging met Pure Active Peeling en Aloë Vit Emulsion, oneffenheden verwijderen, modelleren wenkbrauwen, Energy toevoer met Vitamin E-nergy capsules, massage van het gezicht, schouders/nek partij met Totalvitin ampul, oogverzorging met Eye Repair Complex, Hydraterend masker met Fango of Mineral Mask, tijdens het masker worden de voeten lekker gescrubd en gemasseerd, afsluitende verzorging.

Extenso Anti-Aging Treatment · 90 min · € 58,00

Voor de huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertonen. 

Naarmate we ouder worden, wordt de huid dunner en verliezen de collagene vezels in de huid hun elasticiteit en er ontstaan rimpeltjes. Het vermogen om water op te nemen en de productie van eiwitten en vetten neemt af. De huid wordt droger en slapper en is gevoeliger voor invloeden van buitenaf.

Behandeling bestaande uit:
basisreiniging met Soft Cleansing Milk, een intensieve dieptereiniging met Foaming Cleansing Gel, Dieptereiniging met Delicate Lysing met daaraan Revitalising Mask toegevoegd, oneffenheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, oogmassage met Optivin ampul, Bindweefselmassage met Ridisin ampul, geconcentreerde oog- en lipverzorging, intensieve hals pakking met Ridisin ampul en Revitalising Mask en Collageen Vliesmasker. Dit is een zeer effectieve en hydraterend masker. Verstevigd en voedt de huid intensief en hersteld de elasticiteit. De huid krijgt een aanzienlijke oppepper en ziet er direct stralend en helder uit), Afsluitende dagverzorging.

Collageen oogbehandeling · 30 min · € 17,50

Reiniging van het gezicht, Oogmassage met Optivin ampul, Collageen oogmasker, Afsluitende verzorging met Eye Repair Complex. 

Extenso Chocolate Treatment · 90 min · € 49,95

Oppervlakte reiniging, Intensieve Foam reiniging, Dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Modelleren van de wenkbrauwen, Vitamine Energy capsule, ontspannende gelaatsmassage,  Chocolade masker (Chocolade is onweerstaanbaar, het stimuleert het innerlijke en uiterlijke welbehagen van alle zintuigen.

Dit zinnenprikkelend goedje geeft echter ook een rustgevende werking op de geest en zorgt voor ontspanning van het lichaam. Chocolade is tevens een hydraterend product, als u de geur opsnuift komt er in de hersenen endorfine vrij waardoor u zich gelukkig en opgewekt zal gaan voelen), afsluitende verzorging.

Extenso Cocos Wellness Treatment · 75 min · € 57,50

Wie wil er nou niet wegdromen bij deze heerlijk geurende gelaatsbehandeling met een tropisch tintje? Een stempelmassage geeft door het ritme van de massage en de exotische geur van kokos. Een mooie ontspanning van lichaam en geest. Door de stempelmassage wordt ook de stofwisseling van afvalstoffen geoptimaliseerd waardoor spierpijn en spanningen verlicht worden.

De geur van kokos brengt bij veel mensen het vakantiegevoel naar boven waardoor de ontspanning nog dieper gaat en u alle stress van u af kunt laten glijden. Kokos is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Deze zorgen ervoor dat de spankracht van de huid wordt verstevigd en huidveroudering wordt tegengegaan. Kokos is een natuurlijk antibioticum, verbeterd en versneld het genezingsproces en door de vitamine E blijft de huid soepel en zacht.

Behandeling bestaat uit:
Reiniging met Foam Cleanser, Massage met Kokos stempels, Manuele massage, Ontspannend masker.